Temps de reacció dels Mossos d’Esquadra quan sona alarma a casa

Al contractar un servei de seguretat, poden sorgir alguns dubtes que mereixen ser mitigats, sobretot, en el cas que salti alguna alarma. Per exemple, quant trigaran els cossos de seguretat a reaccionar? Quins són els cossos de seguretat competents per atendre les alarmes? I, finalment, ens poden garantir l´assistència d´aquests cossos?

Indiquem a continuació algunes de les respostes.

 

 

Què passa quan sona una alarma?

 

Les alarmes funcionen amb un sistema de  sensors, aquests, enregistren imatges cada vegada que hi ha una presència estranya en el lloc protegit, o cada vegada que hi ha moviments inusuals.
En cas que es confirmi que hi ha un possible intrús, s’envia un senyal. Aquest senyal el rep la nostra Central Receptora d’Alarmes. A la CRA, el senyal és rebut per un grup de professionals especialitzats en dictaminar si efectivament es tracta d’un estrany o si és una falsa alarma. Els receptors de la central estan entrenats i capacitats per poder actuar amb la major rapidesa i efectivitat possible, i  una vegada que sigui dictaminat que es tracta d’un intrús, aquests donen l’alarma als cossos de seguretat.

 

Quins són els cossos de seguretat competents per atendre les alarmes?

 

La seguretat ciutadana, tal com les alarmes de resposta immediata,  és exercida per la policia autonòmica. En el cas de Catalunya, la policia autonómica són els Mossos d’Esquadra, aquests són qui reben l´alerta enviada per la Central Receptora d’Alarmes.

 

Temps de reacció dels Mossos d’Esquadra quan sona

l´alarma a casa

 

Una vegada que l’alarma ha estat confirmada, els Mossos han de donar una resposta eficient, és a dir, han d’assistir a la localització  el més aviat possible, en cas que sigui una alarma veritable. Per això comptem amb un experimentat equip a la nostra Central Receptora d’Alarmes, de manera que, sota cap concepte s´efectuïn falses alarmes.
Com a conseqüència, el temps de durada és molt curt, d´aquesta manera, els Mossos  s’encarregaran d’arribar al lloc el més aviat possible. Aquests sistemes d’alarma asseguren el seu domicili, la seva empresa o qualsevol lloc on es trobin instalats.

 

Companyia d’alarmes 

 

La nostra SEGURETAT i la dels nostres és important, per la qual cosa, és també important comptar amb una companyia d´alarmes eficient i de confiança.

Deja un comentario